O Silveru

Spajalice SILVER je kao obrt za knjigovodstvo, marketing i usluge upisan u obrtni registar 2000. godine.

Vlasnica obrta je Snježana Krušelj, diplomirana ekonomistica sa preko 20 godina iskustva u samostalnom vođenju računovodstva, koja svojim formalnim obrazovanjem kao i dugogodišnjom praksom i usavršavanjem jamči stručnu i odgovornu brigu za vođenje Vašeg poslovanja.

Naše poslovne aktivnosti obuhvaćaju:

  • Knjigovodstvene usluge za tvrtke, obrte, OPG, slobodna zanimanja, neprofitne organizacije, udruge i građane
  • Poslovno savjetovanje za tvrtke i obrte
  • Financijsko i investicijsko savjetovanje za građane

Naša filozofija poslovanja

U današnje vrijeme, odabrati dobar knjigovodstveni servis nije lako. Kvalitetan i ozbiljan knjigovođa je osoba od Vašeg punog povjerenja. Ona ima pristup svim Vašim dokumentima te će od njegovog rada, stručnosti i truda ovisiti i uspjeh Vašeg poduzeća. Ne prihvaćajte ponude od ljudi kojima je knjigovodstvo honorarni posao ili neka usputna djelatnost. Također obratite pozornost na stručnost i iskustvo osobe koja vodi Vaše knjigovodstvo jer takva osoba konstantno širi svoja znanja i usavršava se zbog čestih promjena koje se događaju.

Neovisno o tome da li otvarate novu firmu ili samo mijenjate knjigovodstvo za postojeću, odabir kvalitetnog knjigovodstvenog servisa značit će uštedu Vašeg vremena i novca.

Naše obećanje Vama

Snježana Krušelj
Odlučite li se brigu o poslovnim knjigama Vaše tvrtke povjeriti nama, jamčimo Vam uslugu koja je u cijelosti usklađena sa zakonima i propisima Republike Hrvatske. Iza nas stoji 20 godina iskustva i rada.
SNJEŽANA KRUŠELJ, VLASNICA

Sve je to dovelo do...

Obrt SILVER, odnosno Snježana Krušelj je proglašena obrtnicom godine Novog Zagreba 2016. godine.

Obrt Silver - Obrt godine